Snart är det graderingar

Nu är det mindre än en vecka till denna terminens graderingar. Jag hoppas att alla har fått med sig ett infoblad med sig hem så att ni har koll på vilken tid ni ska vara i dojon. Tiderna finns även här. Kom ihåg att vara i dojon i god tid så att ni hinner värma upp innan graderingen.

För vuxna som ska gradera kostar graderingen 100 kronor. För medlemmar i ju-jutsulek, knatte- och barngrupper är graderingen gratis. Bälten för de i barn- och vuxengrupperna kostar 60 kronor. Strecken för ju-jutsulek och knattar är gratis. Ta gärna med jämna pengar.

Kom ihåg att ta med er lite extra pengar (gärna i små valörer) för att kunna köpa fika. Det kommer även att finnas bland annat t-shirts och munktröjor till försäljning.

Kom ihåg vattenflaska och ett glatt humör.

Även om du inte själv ska gradera kom till dojon och heja på de som kämpar för ett nytt bälte.

På lördagskvällen är det terminsavslutning för alla medlemmar, kom ihåg att skriva upp er på anmälningslistan i dojon eller här.

Under sommaren kommer det att vara träning för medlemmar i vuxengrupperna på onsdagar mellan 19.30 – 21.00. Om du är sugen att hålla i ett eller flera pass kan du anmäla det här.

Lycka till på graderingarna och ha en underbar sommar!