Träning

Om du är intresserad av att se och få veta lite mer om ju-jutsu innan du börjar träna så kan du komma och titta på när vi har träning, tider när det är träning hittar du på schema-sidan.

Vi tränar ju-jutsu enligt stilen Ju-Jutsu Kai, Svenska Ju-jutsuförbundet. Utmärkande för stilen Ju-jutsu Kai är ett modernt ”självförsvar med tradition och kvalitet” samt att ”ju-jutsu skall vara roligt”. Ju-jutsu är omväxlande och innehållsrikt. Det finns tekniker som passar de flesta och alla skall kunna utöva ju-jutsu. Många av de som börjar träna gör det för att få lära sig självförsvar, och Ju-jutsu Kai erbjuder genomgående bra självförsvarsträning.

Ju-jutsu är självförsvar, men också en allsidig motionsform, en traditionsrik budoart och en tuff kampsport med möjlighet till tävling för de som vill. Den breda inriktningen är en viktig orsak till att Ju-jutsu Kai har växt till den största ju-jutsustilen i landet. Ju-jutsu innebär tradition och disciplin, men självklart skall det också vara väldigt roligt att träna!

Ju-jutsu är till för alla, du behöver inte vara i toppform, vig eller smidig – det kommer på köpet efter att du har tränat ett tag 😀

Vi har grupper från 5 års ålder och uppåt, vi har inte någon övre åldersgräns.