Sommarlägret är slut och vi är tillbaka i Luleå

i alla fall majoriteten av oss… Vi lämnade Sanna i Piteå på vägen upp.

Eftersom det har varit tidsbrist och dålig internetuppkoppling ska jag försöka summera de sista dagarna på lägret.

På onsdagskvällen var det som sagt var dags för brännbollsturnering mellan dangraderna och kyugraderna. Förra året var det kyugraderna som vann, men detta år var dangraderna revanschsugna och gav sig inte förrän de hade en vinst.

regelgenomgång

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här nöjda var de efter vinsten.

 

 

 

 

 

 

 

På torsdagen var det träning i vanlig ordning, men på lunchrasten var det äntligen dags för stiltävlingen som många hade sett fram emot.

Vår egen Magnus Rönnqvist ställde upp i tävlingen tillsammans med Ludvig Rydahl från Hudiksvalls ju-jutsuklubb. Precis som på påsklägret vann Magnus i sin grupp! Stort grattis till både Magnus och Ludvig!!

Regler för stiltävlingen

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyvärr har jag inga bilder på Magnus och Ludvig eftersom jag filmade deras bidrag och de filmerna är för stora för att lägga upp på sidan, ska försöka fixa det på något sätt…

alla tävlande

 

 

 

 

 

 

Men jag lägger upp en bild från tävlingen med tävlingsledare Jonas Mokvist, Johan från Älvsjö ju-jutsu och Anders Larsson från Umeå Budoklubb.

Anders och Johan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen efter tävlingen spelade några av oss plump tillsammans med flera andra, bland annat David Gülger som ni kommer ihåg från lägret tidigare i våras, och efter en session i bastun var det dags för att sova igen.

Fredagen var också fylld med träningar, bland annat ett med David Gülger för oss brunbälten (Sara), jag tror att David gick ut för att ta ut all ork från oss, jag blev alldeles slutkörd! Sanna och Oskar körde dock på tre pass i rad, däribland Davids pass, jag har ingen aning om hur de orkade. På kvällen spelade vi plump igen samtidigt som vi lyssnade på Anders Larsson från Umeå Budoklubb som spelade gitarr och sjöng, mycket trevligt!

På lördagen var det tyvärr dags för sista träningspassen, sista passet var ett gemensamt med alla graderna på samma matta under shihan Tony Hanssons guidning.

viktors sista träning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter det sista passet var avklarat var det dags för avslutningen med soke Hans Greger som delade ut medaljer för aktivaste elever i alla grupper och även aktivaste klubb. Tyvärr var det inget som Luleå Ju-jutsuklubb vann detta år, men vi hoppas att det kommer att åtgärdas nästa år – eller hur? 😀

Vi hade möjlighet att laga vår egen mat och tvätta giarna (väldigt bra att kunna göra) i skolans hemkunskapssalar.

Sara i hemkunskapssalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter alla medaljer och priser var utdelade var det dags att bära ut alla mattor från dojon och hoppa in i duschen för att åka vidare till Uppsala där vi stannade för att hälsa på Magnus mor, en god middag som Magnus lagade till samt en natts sömn innan vi fortsatte vidare hemåt.

Man blir trött av att vara på läger
Magnus läser och Viktor sover
Oskar är koncentrerad när han kör bil

1 reaktion på ”Sommarlägret är slut och vi är tillbaka i Luleå”

  1. haha, jag var visst lite trött när jag skrev detta, sista träningen var ju på fredagen, inte lördagen…. måste ha blandat ihop dagarna där…
    jag glömde även att skriva att vi var ytterligare en gång till stranden, jag och Magnus höll oss från att bada, men de andra passade på att svalka sig igen i vattnet. Därefter låg vi och göttade oss i solen så pass mycket att jag brände mig på ryggen vilket var mindre kul när vi dagen efter hade ett ne waza pass där det var mycket tekniker där man fick gnugga ryggen i mattan 😀

Kommentarer inaktiverade.