Halvtid på sommarlägret

Nu har lite mer än halva tiden på sommarlägret avklarats och vi är fortfarande relativt hela, lite stelt och ett antal blåmärken har vi alla samlat på oss, men det går fortfarande att träna. Det är något man får räkna med när man är på läger och man nöter på tekniker.

Det är inte bara träning som gäller när man är på sommarläger, det finns tid för annat också, i förrgår passade vi på att sola lite på lunchen.

Igår på lunchen passade vi på att åka iväg till en sandstrand några minuter bort och badade en kort stund, det var  alldeles för kallt för min smak, sedan låg vi i solen och torkade innan det var dags att åka tillbaka till dojon för träning.

För att vi ska klara av hela veckan har vi haft lite massage- och bastusessioner för att mjuka upp kropp och leder. Doften av liniment ligger också relativt tung i sovrummen.

Ikväll är det brännboll – dangrader mot kyugrader. Förra året hade dangraderna förlorat så nu är de taggade för revanch, vi får se hur det går.

Man blir trött när man är på läger också, Viktor passar på att ta igen lite välförtjänt sömn efter att ha gått brandvakt på natten.