Jubileumsläger 40 år

image

Nästa år fyller Luleå ju-jutsuklubb 40 år. För att kunna göra detta till ett ordentligt firande behöver vi starta redan nu och vi behöver din hjälp för att genomföra projektet.

Jubileumsveckan är inplanerad till vecka 20, 11-17 maj 2015. Under veckan kommer vi att ha olika aktiviteter och under helgen 15-17 maj kommer vi att ha ett läger med inspirerande instruktörer.

För att arbeta med jubileet är arbetet indelat i fem olika grupper.

Grupp 1: Lägermiddag med underhållning
För att göra middagen till det extra speciella så behöver vi de som är villiga att hjälpa till med att planera ett riktigt party.

Grupp 2: Fotoutställning samt gamla prylar
Ni som har foton eller gamla prylar relaterade till aktiviteter inom Luleå Ju-jutsuklubb gamla, som nya får ni gärna dela med er av dem. Urval kommer att ske.

Grupp 3:  Läger 15-17 maj
Det är mycket som behöver göras för att få till ett bra läger så om du känner extra passion för att hjälpa till med lägret kan du hjälpa till i denna grupp.

Grupp 4: Aktiviteter under jubileumsveckan
Under veckan som leder upp till lägret har vi tänkt att hitta på lite extra aktiviteter utöver ordinarie

Grupp 5: Film och dokumentation
Till ett tidigare jubileum gjorde klubben en spelfilm, Die Soft. Nu är det dags för en uppföljare och vi behöver skådespelare och filmarbetare. Klart att ni vill vara med och hjälpa till!?

Om du är intresserad av att hjälpa till kontakta Ingemar Westerlund och meddela vilken grupp du vill vara med i eller om du har fotografier.

070-614 70 83 ingemar.westerlund@bredband.net

Lägesrapport 24 februari 2015